Amateur tuinders vereniging de hoefmolen
Home » Uw bestuursleden !

Uw nieuwe bestuursleden !

Stellen zich aan u voor !

Ik wil mijzelf graag even voorstellen. Per 1 januari heb ik het stokje overgenomen van Rob Duin als penningmeester. Als vereniging zijn wij Rob een hele hoop dank verschuldigd voor het vele werk wat hij heeft verzet de afgelopen jaren. 6 jaar lang heeft hij de taak als penningmeester gedaan en daarnaast heel veel andere klussen en de winkel natuurlijk.

  • Ik ben Sjoukje Rodenburg-Elswijk, 46 jaar, geboren en getogen Alkmaarse. Getrouwd met Marcel. We wonen samen met 2 poezendames, die wij overigens afgelopen juni uit het water hebben gevist op onze moestuin tijdens de heftige regenval. Ik ben werkzaam in de ziekenhuisapotheek van het Antoni van Leeuwenhoek. Daar werk ik op de productie afdeling en hou mij bezig met o.a. het maken van tabletten, capsules en infusen.

Sinds juli 2010 tuinen wij op tuin 3 (met de welbekende fietsparkeerplaats). Drie jaar later is tuin 4B (direct naast de kantine) er bij gekomen. Naast de tuin heb ik nog een paar hobby’s; zelf kleding maken, 3D kaarten maken, fietsen en wandelen. Kortom, ik ben graag in de weer.

De afgelopen maanden heb ik mij voorbereid op mijn nieuwe taak door het volgen van een cursus basis boekhouden. Ik heb een deel wel op school gehad, maar dat is alweer een tijdje geleden .  Daarnaast heb ik ook mee gedraaid met de bestuursvergaderingen. Ik ben helemaal nieuw in de bestuurswereld. Ik heb nog veel te leren, maar ga mijn uiterste best doen en ik ben leergierig genoeg.

Ik hoop met mijn penningmeesterschap een stukje digitalisering in te brengen. Ik zal mij daar ook hoofdzakelijk mee bezig houden. Ik zal goed op het geld van de vereniging te passen.

Het is nog niet echt tuinweer, maar we zullen elkaar zeker wel zien komend jaar op de tuin of tijdens 1 van mijn wandelingen, fietstochten of tijdens de koffie!

Laten we hopen dat het een mooi tuinjaar gaat worden.

 

Met vriendelijke groet,

Sjoukje Rodenburg-Elswijk

adres:

Olympiaweg 32

1816 MJ Alkmaar

mail: moestuinpm@gmail.com

Website: www.dehoefmolen.nl