Amateur tuinders vereniging de hoefmolen

Onze winkel in warme tijden !

Gepubliceerd op 16 augustus 2022 om 20:08

Onze winkeliers Willem, Ans, Elsa, Paul en Ans staan elk weekend voor u klaar met potgrond, moestuinaarde biologisch of gewoon.

Daarnaast het vertrouwde assortiment met o.a. natuurlijk Lavameel etc.

Dit laatste is een wondermiddel en kunt u altijd toe of bijvoegen tussen uw aanplant en dat is velerlei. Mocht u de wonderen van lavameel nog niet hebben gelezen hier een link

Zeker vermeldenswaardig is ook de kiosk die zijn intrede heeft gedaan in de winkel....prachtige tuin magazines en tuin lifestyle bladen allemaal gratis voor u om te lezen en in te zien.  U mag ze lezen en na gebruik weer inleveren bij de winkel zo maken we elkaar weer blij en brengen we elkaar op de hoogte van allerlei tuinnieuws.

Zaaien in september
Bladgroenten zoals spinazie, boerenkool, bladchichorei, kropsla en veldsla kunnen nu nog gezaaid worden. Verder gaat de laatste zaaimaand in voor radijs, rucola, tuinkers en snijsla.

En bij al die aanplant heeft u verse grond nodig met de nodige vitaminen om uw aanplant te laten groeien tot mooie resultaten die u al doet watertanden als u aan het resultaat denkt.

Bijvoorbeeld boerenkool.....met of zonder worst...maar dan met lagere temperaturen als nu is het nu al mooi om naar uit te zien .....en dan van eigen tuin ..mmmmmm.

 

Kortom tot ziens in onze winkel waar de winkeliers u met raad en daad bijstaan.    

Tot Ziens.....

Elke zaterdag en Zondag...... 11.00 uur. tot 12.00 uur. 

 


«   »